NË KËTË TURNE, DO TË KETË VETËM NJË FITUES: BAYERN!

Regjistrohu, luaj FIFA 18 dhe fito një PS4!

• Regjistrohuni në formën e mëposhtme.
• Eja @Telekom Community Store dhe përjeto emocionet e turneut të parë PS4, Bayern VS Bayern.
• Personalizo formacionin e skuadrës tënde të Bayern.
• Kundërshtari yt do të jetë Bayern!
• Ndeshjet do të jenë pa kthim.
• Fituesi i turneut do të marrë në shtëpi një PS4 të personalizuar me logon e Bayern.

Dhe mos harro! Të gjithë mund të jenë fitues me çdo gol të Bayern në Ligën e Kampionëve.

Për t’u regjistruar duhet të kesh një numër Telekom.

KALENDARI I NDESHJEVE

ORA 12:00 @TELEKOM COMMUNITY STORE

31 mars & 1 prill - raundi eliminator   

7 prill - raundi gjysmëfinal & final     

Klikoni këtu për Termat dhe Kushtet e Turneut